Wednesday, April 13, 2011

Semalam I call you, you tak answer. You kata you keluar pergi dinner.




Ok, short post sebab kena study. Eceh, cakap macam dah lama je blog sampai dah ada followers beribu-ribu you. Fine, I know I'm still knew in this whole blogging thing. Sebelum ni reti takat tengok-tengok je blog orang lain. Now lepas di paksa oleh kawan-kawan dari Malaysia nak tahu updates kat sini, baru lah nak terhegeh-hegeh to create one. Sayang punye pasal kat kawan-kawan kan. Nak buat lagu mano ye dak. Di tunai kan ajaa...

Dengan kesempatan ini juga saya ingin mengucapkan Terima Kasih kepada Cik Safizah Safri. Kerana beliau lah blog saya tak bogel, ada backgroud walaupun tak secantik blog dia. Ada facebook badge. Ada feedjit. Ada header. Ada 'boom-chica-wah-wah' tu (i don't know wat isit called) Ah and yang lain-lain yang terpampang kat blog saya ni, dia lah yang buat kan. Makasih mbak. Wo ai ni, I know you ni ai wo me too.


Kekadang, saya lupa kata sandi(password) blog saya , beliau lah yang saya akan rujuk. Nak link nama Cik Safizah Safri macam kat atas tu pon, saya tak reti, dia lah yang saya tuju. So dari sini boleh dilihat, knowledge saya tentang nak operate-kan blog ni................
ZERO.KOSONG.NADA. ZILCH.NOL.


Tapi jangan pandang sinis, angkat kening sebelah kata "E'elah poyo ah lu minah benda senang pun tak boleh buat sendiri ke? Gedik". Kesian saya. Saya budak baru belajar. Ni tengah belajar lah ni. Dulu reti pergi kat new post je sebab dah terang-terang dia tulis new post, nak post kat mana lagi kan -__- Sekarang dah pandai sikit. Tapi tak hebak mano pung. To the extend yang tak payah refer Safizah dah. Kira dah stage independent la ni aihhh.



Ok, short post yang dibilang short di atas, dah jadi tak short dah. Dah melalut. Topic pon takde kene mengena. Tengah ada exam angst. Semua pon jadi tak betul. Tadi baru lepas mid-term exam untuk paper E-business. I was the LAST person to keluar from the exam hall. Why? sebab tak cukup masaaaaa :'( 

Jumaat later ada paper International Marketing, kene start study sekarang. Passing marks kat Binus International sangat lah tinggi. Heart attack kejap please.




                                                   Stghessssssssssss. Kbye!


1 comment: